Uienlader

De SU-Tech uienlader met egelband is ontwikkeld om op een productvriendelijke wijze maar met hoge capaciteit uien te kunnen laden.

Vlakke opname bek uienlader

Functionaliteit

De uienlader bevat een smalle 1e spijlenband, deze mat loopt zeer vlak en kan mede door de kleine keerrol zeer scherp opladen.

De 2e mat is breder dan de 1e mat, dit zorgt voor een optimaal zeefoppervlak. Deze spijlenband is voorzien van een schudder welke vanaf de trekker in intensiteit te verstellen is. De mat is voorzien van speciale spijlen waarmee terugrollen van uien wordt voorkomen.

De egelband is vanuit de trekker in hellingshoek en snelheid te regelen, hiermee kan in geval van een onkruidplek de egelband agressief ingesteld worden.

De afvoerband van 1.15 breed is geschikt om zeer hoge capaciteiten te halen. De afvoer heeft een zeer groot bereik, kistenwagens (kantelwagens) en de grootste kiepers kunnen hiermee probleemloos geladen worden.

De uienlader is voorzien van een gestuurde dissel en wielas.

Detail bek Werking egelband uienlader 

Ontwerp

Eenvoud en kwaliteit staan voorop in het ontwerp van deze machine. Impact op het product wordt zo veel mogelijk voorkomen door lage valhoogtes.

De lader voldoet aan de huidige regelgeving wat betreft RDW keuring.

Voor verdere details kunt u contact met ons opnemen.

Naar wens is de lader op details aan te passen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bereik afvoer Smal invoerkanaal